Top Tien favoriet

Braziliaanse bonbons

Bonbons zijn snoepjes die vaak in waspapier worden gewikkeld en als geschenk worden gebruikt, voor Kerstmis, Nieuwjaar en Valentijnsdag.

bonbons – vaak kerstbonbons genoemd – zijn tijdens het kerstseizoen op grote schaal verkrijgbaar. Ze worden op een feestelijke manier verpakt om in de smaak te vallen bij feestvierders en fijnproevers. De stijl die op dit Franse snoepje is geïnspireerd, lijkt op die van Zwitserse kaas, die ook bekend is onder de naam Century. Century heeft een mild zoete en romige vulling en een gezonde vulling. Zowel de bonbons als de Century-snoepjes worden traditioneel met melk en/of ijs gegeten.

In de Verenigde Staten worden bonbons ook wel kerstbonbons genoemd en hebben ze een iets andere vorm. Braziliaanse Bonbons hebben een vorm die lijkt op een ring en een hart. De bonbons zijn helderrood van kleur en passen daarom wonderwel bij de kerstsfeer. In de VS breidde de populariteit van bonbons zich uit tot Bonbons Wheat en Bonbons Scallop. Met Pasen leggen arbeiders bonbons op de bovenkant van kransen om de paashaas voor te stellen. Onderaan de bonbons worden kralen getikt om de aandacht van de pop te trekken. arbeiders droegen ze rond de paashaas aan de onderkant van kransen.

De Tall Manskin is een andere versie van bonbons. In de VS zijn dit vierkante elastische kettinkjes van gemiddelde hoogte met een grootte van 2mm. Ze worden na het bakken op de buik van het brood geplakt en zijn een echte verrassing voor de gastheer of gastvrouw als ze er iemand mee ziet. Op Goede Vrijdag plakten de mensen hun bonbons trouwens ook op de paashaas voor goed geluk.

Braziliaanse bonbons zijn een andere verrassing voor de Chinezen en in feite zijn ze gekruid met sesam en scallions. Als u nog een reden zoekt om de bonbons aan uw mandgeschenk toe te voegen: Chinese bonbons worden traditioneel geconsumeerd op de vierde dag van het eerste Chinese Nieuwjaar.

The mouth is een ander snoepje dat al tientallen jaren geliefd is. Je vindt ze in winkelcentra, buitenkraampjes en zelfs door de keuken. Het fenomeen is zelden weggeweest, en u zult ze vandaag de dag nog steeds veel mensen zien proeven.

De laatste in onze top tien van favoriete chocoladesoorten is de zeer geliefde tamarinde. Tamarinde is scherp, en bevat dei dool verbinding, die de bron is van een enzym dat ons helpt eiwitten af te breken en vezels aan onze voeding toe te voegen. Het zijn een soort bessen, en daarom mag je er maar twee per dag van eten. Ze zijn heerlijk op zichzelf, en ergens in het midden is één tamarindeboon genoeg om het verlangen van een jong kind naar chocolade te bevredigen.

Bonbons zijn misschien een uitvinding van de Engelsen, maar ze zijn een mooie traditie in de Thaise keuken, en die is nog steeds levend. Ze worden gebruikt in rituele offergaven om geluk te brengen, en worden voor de maaltijd gestrooid om hongerige mensen op zo’n moment tot braken aan te zetten. Ze worden ook in de soep gestrooid voor zegening en moeten gedronken worden bij het zien van een zieke. De gekruide Tamarinde Bonbons proberen terug te praten tegen de buitenlandse invasies en handelsbetrekkingen door het vervoer van Cantonese gemaakte producten terug naar Azië. In ruil voor de kennis en invloed die zij bieden, worden kwaliteitsproducten aan de klant geleverd, waarbij de kosten die hieruit voortvloeien op u, de consument, worden afgewenteld.

Geïnteresseerd in:
Brigadeiros bestellen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *