Leren Schoudertassen

Handgemaakte tassen

Lederproducten zijn een beetje als een goede wijn. Stijl hangt af van de dop van de fles. Wanneer je een lederen tas koopt, is dat als een grote onderscheiding. De tassen zijn van de meest exclusieve ontwerpers die er zijn, die de meest exotisch ingewikkelde ontwerpen maken om aan al onze behoeften te voldoen. Luxe lederen accessoires hoeven niet top-end duur te zijn; smaakvol Italiaans leder kan precies het juiste vleugje luxe bieden zonder de bank te breken. Wij hebben een reeks van top-end lederen producten beschikbaar voor deftige Dames, inclusief uren van schouder en hand lederen goederen, ontworpen voor formele, avond en casual gelegenheden.

Als een lederen tas een klassieker in de garderobe is met een tijdloze aantrekkingskracht, waarom overweegt u dan niet een lederen schoudertas. Onze handgemaakte lederen schoudertassen zijn afkomstig van de beste Franse lederbewerkers, die weelderige en tijdloze ontwerpen maken die een uitmuntende kwaliteit en duurzaamheid uitstralen. Of u nu een tas nodig hebt voor werk, vrije tijd of op reis, onze Schoudertassen bieden voldoende ruimte voor al uw benodigdheden. Veel tassen hebben binnenvakken met rits en vakjes voor mobiele telefoons. Schoudertassen zijn verkrijgbaar met een afneembare schouderriem, zodat u ze gemakkelijk van handtas tot schoudertas kunt omtoveren als de situatie daarom vraagt. Sommige tassen zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van exotische ledersoorten en dierenhuiden, zoals struisvogel-, alligator-, geiten- en slangenhuid. Wij hebben ook veel tassen die exclusief voor elegante dames zijn ontworpen, zodat u gemakkelijk een tas kunt kiezen die bij uw individuele stijl past. Schoudertassen zijn verkrijgbaar in vele maten, van een mini schoudertas met een slingerende kettingriem tot een designer schoudertas met een schouderketting waardoor u de tas als clutch of rugzak kunt dragen.

Naast de vele kenmerken die hierboven beschreven staan, zijn onze schoudertassen handgemaakt, waardoor ze volledig individueel en uniek zijn. Leer ambachtslieden Acreast lederen accessoires en zijn opgeleid in de fijnste leder kunst, waardoor elke tas echt uniek. Blader door onze schoudertassen online bezocht op Zalora, is het gemakkelijker dan ooit om het volledige gamma van onze beschikbare producten te zien en te profiteren van speciale aanbiedingen, evenementen en promoties. Of u nu op zoek bent naar een kleine zwarte leren clutch tas tot grote zakelijke leren schoudertassen wij hebben het allemaal te bieden. U zult ook ontdekken dat onze schoudertassen prachtige Mother-Of-The-Bride geschenken zijn.

Lees meer:
Handgemaakte tassen
Fairtrade tassen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *