Hoe kiest u het perfecte laken voor uw laken

Luxe handdoeken

Over het Rocco ontwerp

Rocco is opgericht in 1946 in Zwitserland. Het begon met het maken van Zwitserse zakmessen. Het bedrijf breidde uit met tassen en portefeuilles, en vervolgens met handtassen, aktetassen en reisbagage in de jaren 70. Het bedrijf verkoopt nu wereldwijd handdoeken van hotelkwaliteit.

De luxe handdoeken worden veel gebruikt in vijfsterrenhotels, waar ze worden gemaakt van de beste materialen.

Vijf sterren hotels

The Links at Disney World in Orlando is een favoriet hotel voor de familie Links. De handdoeken zijn verkrijgbaar voor slechts $19. Make-up en functies zorgen ervoor dat uw verblijf comfortabel is. Elke handdoek is machinewasbaar, wat een groot pluspunt is voor uw comfort.

Thearin 8 nachten hotel is een modern luxe-casual salon hotel in het centrum van Clearwater. Theillin 7 nachten hotel is een andere favoriet. Als u in een van deze fijne hotels verblijft, probeer dan een uitstapje te maken naar een van deze fijne boetieks. U zult verbaasd zijn over hoe graag u tussen uw vergaderingen door even tot rust komt! U kunt een paar handdoeken kopen om in uw kamer te leggen voor een verfrissende verandering.

imsjewel satijnen servetten is een van de designer winkels voor luxe linnen beddengoed, inclusief erfstuk kwaliteit lakens, kussenslopen en handdoeken. De Kirby beddengoed collectie voorziet elke gast van luxueuze stoffen en textiel in een verscheidenheid van kleuren die passen bij elk decor. Voor diegenen die de voorkeur geven aan een meer conservatieve look, is de Texture collectie beddengoed een veilige keuze. Deze set is handgemaakt en biedt zowel comfort als duurzaamheid.

Over kleur wordt vaak gediscussieerd als het gaat om luxe linnen. Moet het licht van kleur zijn of donker? Dit lijkt een kwestie van persoonlijke voorkeur te zijn, evenals het algemene kleurenschema van de kamer. U kunt kiezen voor een effen kleur of een felle kleur in bijna elke tint van koel tot warm. Als u op zoek bent naar een kleurtrucje, probeer dan eens strepen van licht naar donker; u zult verbaasd zijn hoe verschillend ze eruit kunnen zien. Als je het wat stoerder wilt, kies dan voor een kleur als lavendel; dat geeft een fris gevoel. Er zijn onbeperkte mogelijkheden voor kleuren, zodat u uw linnengoed dienovereenkomstig kunt patroon.

Luxe linnengoed wordt ook besproken in termen van Thread Count (TC). Hoe hoger de TC, hoe fijner de draden, dus hoe gladder het laken zal zijn. 50 TC is een van de standaard getallen die staat voor een weeftelling van 300. Het aantal draden staat voor het aantal draden per vierkante inch, dus een laken van 200 TC heeft een aantal draden van 300. Dit is de reden waarom lakens zoals Percale 300 TC zo extreem glad zijn. Percale is een geweven stof gemaakt van een combinatie van katoen- en polyestervezels. De draadtelling (TC) zorgt ervoor dat het laken een grotere kromtreksterkte en glans heeft. Deze eigenschappen zijn bijzonder belangrijk wanneer u op zoek bent naar luxe lakensets.

Als u gaat winkelen voor lakenpakketten, zult u merken dat in de luxere klasse de TCR meestal wordt vermeld als “zacht elastisch”. Dit betekent dat de set een hoge draadtelling heeft, maar dat de zachte elasticiteit van een lagere kwaliteit is. Het verschil tussen zacht elastisch en halfzacht elastisch is dat zacht elastische lakens extra lengte hebben, terwijl halfzacht elastische lakens extra breedte hebben.

Veel fabrikanten hebben de neiging naar het weefsel te verwijzen als percale, ongeacht of de stof wordt beschouwd als 100% percale of als een speciaal gesponnen zelfgeweven materiaal. Het enige verschil is dat halfzacht elastiek soms wordt aangeduid als percale meubelstof, terwijl 100% percale gewoon wordt aangeduid als handgeweven Egyptisch katoen.

De enige juiste manier om de samenstelling van een vel te bepalen is het etiket te lezen. Het symbool Materiaalcurve toont de samenstelling van het weefsel. In de meeste gevallen is in het weefsel van Egyptisch katoen een samengesteld weefpatroon (meestal een ster/ Relaxfiguur-ontwerp) ingeweven.

Lees meer:
Dekbedovertrek hotelkwaliteit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *