Hoe ik Karranty Curdyoles online vond

Sokken online kopen

Nu ziet u dat online sokken shoppen een stuk handiger is dan in een slecht humeur rondrennen in het winkelcentrum Snacks for men! Zoals u ziet is online winkelen echt heel leuk, vooral als u veel mannen in huis heeft – en ook voor de kinderen. Online winkelen is een leuke manier van winkelen – dus maak de beste deal die u kunt maken van uw “No neds” bij het online kopen van sokken!

Het bedrijf komt oorspronkelijk uit Engeland en heeft verschillende vestigingen in de V.S. – vooral in het westen en elders met grote winkelketens en ook een internetbedrijf. Onlangs had ik een zeer grappige ervaring met blauwe sokken.

Ik was die dag op gesprek geweest, en had geloofsbrieven om het te laten zien. Ik liep een parkeerplaats op, en voor mij stond een tafel met glazen deuren die hem enigszins in twee├źn deelde. Eenmaal in de tafel ontdekte ik mijn oude vriend, de uniseks kantoorsokken. Het was een paar vrij grote, maar niet de meest comfortabele sokken die ik ooit heb gedragen. Het onderste deel was geparfumeerd, niet onaangenaam, maar een beetje aan de magere kant, terwijl het bovenste deel een soort stripfiguur in oxford had en wel 100 pond bleek te kunnen wegen. Het onderste deel van het tekenfilmfiguurtje was gewoon van een soort hoogtes, terwijl het bovenste deel van het figuurtje van een soort kastanjeniveau was, zo ongeveer.

De unisex kantoorsokken waren onlangs in de uitverkoop in de plaats waar ik werk. Dus ging ik op zoek naar blauwe sokken. Na wat ronddwalen in de winkel, vond ik wat ik zocht, blauwe sokken.

Nu, de volgende stap was ze passen. Ik liep de paskamer in en ging naar de passtoel. Niet echt een goede stoel. Ik maakte een snelle stop in de paskamer en poseerde voor de foto’s. Nu, deze stoel werd helemaal niet gebruikt, het was net een relaxfauteuil, niet zoals een klapstoel. Ik moest zo’n stoel hebben toen ik van mijn werk wegging voor het interview. De stoel paste niet. Ik probeerde te gaan zitten en te bewegen, “in de stoel te zakken”, al dat soort dingen. De sokken Giantess soft fit werd niet mijn beste outfit ooit; hoewel ik er wel een beetje flitsender uitzag dan ik zonder shirt had.

Dus, terug naar het winkelen. Ik probeerde een paar van de blauwe sokken. Deze waren niet de beste, ze waren van flanellen kwaliteit, maar toch niet comfortabel. Hoewel ik flanellen sokken heb, zijn het niet de beste flanellen sokken die je kunt kopen. Nog steeds niet comfortabel, maar niet zo warm als die van de plaatselijke katoenfabriek.

Ik moest nog een rondje door de winkel lopen om een mooi paar witte sokken te vinden. Deze pasten perfect bij mijn overhemd. Perfect! Perfect!

En zo vond ik Karranty Curdyoles online. Als je op zoek bent naar een aantal comfortabele kerstcadeaus voor peuters, kan je niet fout gaan met online winkelen in het winkelcentrum.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *