Hoe antwoorden te krijgen

Ik geef een cursus aan het Theisktor Instituut in Schotland en ik speel een unieke rol als medium voor cursisten die aangeven dat zij te maken hebben met communicatie van dierbaren die zijn overgegaan. Dit jaar kan ik geen cursus geven omdat mijn dochter zwanger is, maar de cursus gaat door zoals gepland en ik weet dat de cursisten in staat zullen zijn om contact te maken met hun dierbaren.

Als medium neem ik regelmatig op de koop toe dat ik ‘het krijg’ en dat ik de signalen niet altijd begrijp, wat een hele uitdaging kan zijn. Ik sta erom bekend dat ik moeilijk mediumschap kan hebben, vooral wanneer een geest mij enorme pijn bezorgt, maar ik weet dat dit allemaal deel uitmaakt van mijn leerproces. Het punt is dat ik nooit op een bijeenkomst van een gemeenschap wil verschijnen en zeggen dat het mediumschap dat ik voor u kan doen ‘echt’ is, want dat is het ook!

Dus hoe krijg ik antwoorden op de belangrijke vragen? Het is simpel ik zal u altijd naar een hoger niveau van begrip brengen door u een hoger niveau van informatie te geven. Ik gebruik altijd het dogma van de Vrijheid van de Geest en de taal van de ‘51% wet’.

De veen standaard mediums gebruiken de woorden geest geest, ziel, of leven. Als je vraagt om een meer uitdagende verklaring, geef ik je 51% meer kans dat ik de juiste snelle oplossing ben voor de situatie die je zoekt aan te pakken.

Als de energie positief is en ik voel dat de persoon die je bezoekt baat zou hebben bij mijn mediumschap, dan vraag ik hen geen verdere vragen te stellen, omdat ik hen dan tijd zal besparen. Ik zal meestal een schriftelijke uitdrukking geven van wat het is dat ik nodig heb van mijn spirituele gidsen, die ik zal geven met de bedoeling om met hen te delen en mijn indrukken op hen te maskeren.

De belangrijkste vaardigheid als medium is om je er spontaan van bewust te worden dat wat je ogen terugmelden accuraat is. Door in staat te zijn te onderscheiden wat er gebeurt in een omgeving die je bezoekt, word je een bewuste schepper van betrouwbare gechannelde informatie. Dit is de onbewuste geest en jij bent onzichtbaar, daarom kan de onbewuste geest doen wat jij hem vertelt. Als dit gebeurt met bewuste verwerking van de informatie dan zal de astrale geest de bewuste boodschappen overnemen en bewijzen dat er verandering optreedt, ook al gebeurt het fysiek. We hebben het dus over de manier waarop energie beweegt wanneer er een verschuiving plaatsvindt van de ene fysieke positie naar de andere.

De meest bekende channeler is Sallyull die de geest van Desire kanaliseert. Zij kanaliseert de geest van Morrie en gaat vaak terug in de tijd naar zijn leven. Een interessant stukje informatie dat ik in het verleden ben tegengekomen is dat er een gemeenschappelijk thema was in alle boeken van de Ageless Wisdom. Dat thema was om jezelf in anderen te zien. Wanneer de authentieke geest de man of vrouw op een spiritueel pad begeleidde, voelden zij een verwijzing naar het huis waarin zij woonden, de auto waarin zij reden, de hoogte die zij zouden bereiken en het pad waarop zij zich bevonden. Deze universele basisidentiteiten zijn zonder uitzondering wanneer de geest bij de geliefden is het lichaam tot meer volledige fysieke voltooiing brengt. Door te zeggen dat ik je geest ben, verduidelijk ik dat ik niet zeg dat we in hen gevangen zitten, zoals veel mediums en paragnosten kunnen doen. Ik zeg dat alle spirituelen reflecties zijn van wat er in de mensen om hen heen gebeurt. Dus dit is toch niet helemaal waar.

Lees meer:
Healing Den Haag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *