De grijze en de grijze

Porseleinen servies

Gray Hill Observatory Tafelgerei Dat doet denken aan het begin der tijden. Grey Hill Observatory is erg populair bij studenten met belangstelling voor astronomie en ruimteverkenning.

Product Details

Om eerlijk te zijn, hebben we zelf niet veel spannende details over het servies. Wij zullen u dus slechts een kort overzicht van het servies laten zien en misschien vindt u in de foto’s uw eigen aanknopingspunten.

Er zijn drie vergulde stukken van het servies. De bovenplaat is van hout en de voet is van ABS. Dit bord is zeer goed gedetailleerd en bevat typische vorstelijke versieringen. De tafel is 43 cm (17″) hoog. Het is een standaard en complete tafel. Voor de visuele effecten van het licht, zijn de lichte ne-wristafels donker. Uiteraard past deze ook bijzonder goed bij draperieën of andere ondoorzichtige draperieën. De tafel is zeer goed gemaakt en van grote kwaliteit.

Maar nu gaan we u een meer omvattend overzicht van alles geven. Laten we eens kijken hoe de verschillende stukken samenwerken. Alle stukken werken samen om de tafel een mooi effect te geven. Het leeroppervlak is de bovenplaat, die in het midden opengaat. U kunt het gebruiken om de borden in één richting te trekken, of snel de kasten te openen om de borden erop te leggen.

De platen zijn gelijk in hun grijpmechanisme. Het is een holle bol met “knijp”-sporen op het oppervlak. Hier kun je de platen buigen door er heel hard aan te trekken. De lagen van de platen worden paarsgewijs bijeengehouden door een speciale zig-zag staaf, die diep rond en bovenop de bovenplaat is bevestigd. De “grinner” op de grondplaat loopt ook evenwijdig aan de zig-zag staaf. Desondanks kun je de platen gemakkelijk buigen door eraan te trekken. Dit dwingt ze naar boven en asymmetrisch. De “gladde” vergulding op de tafel is afgewerkt met sprankelend, gesteriliseerd Monza Papier. De decoratieve stoffen zijn gemaakt van fijn moerasivoor en zijde uit de streek. Het bord toont het allerbeste van zelfgemaakt porselein.

Het kleine oppervlak van de tafel zelf is grotendeels gemaakt van zeer dun (1/10 micron) plaatstaal. Een hard focus lens projecteert de lichtstralen recht op het oppervlak. Dit geeft een verbluffend effect voor de visuele effecten, met zijn prachtige projectie van licht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *